Forum System Slow?

System Slow?

Dan-H24

Dan-H24

Is it just my aging computer, or is the RL system responding R-E-A-L-L-Y slowly today?

It also would not let me respond to a forum question and claim my 100 points! ¡Ai carumba!
Alan-L1

Alan-L1

Mine is super slow too.
Karen-B1

Karen-B1

Mine also.  I have been trying for 6 hours but all I get is " Web page not available."  There is nobody answering the phone so have left a message.  That said I have just tried it now and it seems to be working.  Will keep my fingers crossed!
Robert-C7

Robert-C7

For a good chunk of today, pages just would not load.  The a few would and they they won't.  Right now we seem to get moments where it works, then it stops working.  I get the same results regardless of which browser I use (Chrome, IE Explorer).  We'll see if this message makes it before the next outage.
Dan-H24

Dan-H24

Thanks for the reassurance everyone. It seems to be working faster right now. I wonder if they have been working on the system in regards to the new 2016 version. If so, it would be so helpful if someone would send out a notice to us users warning us of slow response.
jason-oxenham-ceo

jason-oxenham-ceo

Hi all - Sorry about the reduced system performance. There was an unexpected issue with our main server but all is well now!
Alan-R-G

Alan-R-G

I seem to have a lot of technical issues with my program, The screen at times will not advance, the badges will not show at times, etc. I don't think it is my computer because it happens with nothing else. Is anyone else experiencing a problem?
jason-oxenham-ceo

jason-oxenham-ceo

Hi Alan - Unfortunately we have been having some server issues earlier today, which caused some slow loading. All should be well now.

Ask a question or a post a response

If you want to ask a question or post a response you need to be a member.

If you are already a member login here .
If you are not a member you can become one by taking the free Rocket Spanish trial here .